Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szódabikarbóna mint energiaital!

2014.08.01

 Ma egyre több energiaital kínálja magát az üzletekben, és ha jobban megfigyeljük, akkor főként városi, gyakran nagyon fiatal fiúk hódolnak ezeknek az üdítőknek. Kérdés az, hogy a parkban sétáló, ücsörgő tinédzsereknek miért elengedhetetlen az energia, hiszen nekik amúgy nagy kellene legyen a mozgásigényük.

 

szodabikarbona

Ne hagyjuk, hogy átverjenek minket a feliratok, hiszen az energiaitalokban található anyagok inkább károsak az egészségre, még függőséget is okozhatnak, mintsem növelnék munkabírásunkat.

Ehelyett ott van a szódabikarbónás ital, ami viszont valóban lendületet biztosít egész napra, és ezzel már nagyapáink is tisztában voltak, akiknek valóban kellet a plusz erő. Ajánlottunk már neked immunerősítő energiaitalt, most egy újabb bevált módszert javasolunk.

Az energetizáló kúrát félévente kell megismételni, egy vagy két hétig minden reggel kell felhajtani a keveréket, de csak napi egyszer, nem szabad túlzásba vinni.

Íme az elkészítés: kell 4 dl víz, 1 teáskanál szódabikarbóna, egy kis ecet, vagy citromlé. Ezeket össze kell keverni és meginni.

Az energianövelés mellet még lúgosítjuk a szervezetünket, a szív- és érrendszeri betegségeket is ki lehet védeni, de gyomorfájás esetén is jobb bármilyen fájdalomcsillapítónál és az immunrendszernek is jót tesz.

 

Forrás: